SOUTUVENEET KAIKILLE

Aloittelija tai asiantuntija, soutu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

SINUN LITEBOAT ALKAEN 6.150€

Järvi, joet ja rannikot odottavat sinua

Soutaminen ei ole mahdollista vain niissä paikoissa, joissa on ponttoni. Vakaalla soutuveneellä voit soutaa missä tahansa, järvillä, joilla tai merellä. Lähde kauneimmille vesille auton katolla olevan Liteboatin kanssa ja tutustu luonnon kauneuteen: pieniin kanaviin, villeihin järviin ja kauniisiin rannikoihin. Seikkailusi voi olla iltapäivä järvellä tai usean päivän soutumatka tutustumaan toiseen maahan. Anna ajatustesi kulkea vapaasti, unohda rajat. Vedet ovat sinun – ympäri vuoden.

Kevyet, vakaat ja helpot soutaa – nämä ovat Liteboatteja

Soutuveneen ei välttämättä tarvitse olla kapea ja pitkä. Kilpapurjeveneistään tunnetun ranskalaisen merenkulun arkkitehdin Sam Manuardin suunnittelemat Liteboat ovat vakaita ja helppoja soutaa. Liteboat valmistetaan Ranskassa innovatiivisella tuotantoprosessilla. Lyhyen ajan kuluttua pystyt liikkumaan ja ohjaamaan venettäsi itse. Tulet nauttimaan tästä vapaudesta. Tunnet olosi turvalliseksi iästäsi ja kunnostasi riippumatta. Kaunis tunne veden päällä liukumisesta houkuttelee sinut järville ja merelle yhä uudelleen ja uudelleen.

Opettele soutamaan – investoi terveyteesi!

Useat soutuseurat ympäri maailmaa ovat valinneet soutuveneemme, jotka sopivat täydellisesti oppimiseen ja kehittymiseen. Soutu on täydellinen urheilulaji, jossa ei ole iskuja, ja se on tunnustettu yhdeksi parhaista urheilulajeista, jotka parantavat terveyttäsi. Fyysisten hyötyjen lisäksi luontoyhteys auttaa sinua myös rentoutumaan ja rentoutumaan! Oletko soutanut kauan sitten tai haluatko vasta aloittaa? Me autamme sinua saamaan tästä lajista kaiken irti, sillä meillä on erityisiä video-opetusvideoita, yhteyksiä soutuseuroihin ja -valmentajiin sekä paljon sisältöä verkossa. Ota vain ensimmäinen askel, niin olemme rinnallasi uuden seikkailusi alussa. Lupaus!

JÄRVET, JOET JA RANNIKOT ODOTTAVAT SINUA.

Soutaminen ei ole mahdollista vain niissä paikoissa, joissa on ponttoni. Vakaalla soutuveneellä voit soutaa missä tahansa, järvillä tai merellä. Mene kauneimpiin paikkoihin auton katolla olevan Liteboatin kanssa ja tutustu luonnon kauneuteen. Vedet ovat sinun – ympäri vuoden.

LIGHT, STABLE & EASY = LITEBOATS

Soutuveneen ei välttämättä tarvitse olla kapea ja pitkä. Lite-veneet ovat vakaita ja helppoja soutaa, ja ne valmistetaan Ranskassa innovatiivisella tuotantomenetelmällä. Tunnet olosi turvalliseksi iästäsi ja kunnostasi riippumatta.

OPI SOUTAMAAN, INVESTOI TERVEYTEESI

Soutu on täydellinen urheilulaji, jossa ei ole iskuja, ja se on tunnustettu yhdeksi parhaista urheilulajeista, jotka parantavat terveyttäsi. Oletko soutanut kauan sitten, vai haluatko vasta aloittaa? Ota vain ensimmäinen askel, me olemme rinnallasi uuden seikkailusi alussa.

Pyydä lisätietoja